Žena na emisiji radila je tortu. Napravila je "omot" od biskvita oko torte te ju onda punila sa kremom odozgo. Taj biskvit bio je tamne boje a po njemu su bile napravljene kare u bijeloj boji. Kako sam samo kraičkom oka vidjela kako ona to radi, nisam uspjela saznati na koji je način dobila taj uzorak na biskvitu. Ja sam pretpostavila da je to napravila sa šećerom u prahu. Evo kako sam ja na taj način ukrasila jedan fini kolačić. Još jednu kombinaciju čokolade i banane koja je omiljena u mojoj kući.
Mislila sam kako je dekoracija suuuper ispala pa sam sa zadovoljstvom stavila kolač u frićider na hlađenje. Kad sam drugi dan pogledala kako je kolač, vidjlea sam da su šare nestale,:(. Zanaći ipak ih ona žena na emisiji nija načinila od šečera. Neki dan sam ponovo naletjela na istu emisiju i malo bolje pogledala o čemu se radi. Šare su bile načinjene prije pečenja biskvita, i to sa biskvitom svjetlije boje. Nešto poput šaranja biskvita kod Zebra torte.
Recept za ovaj kolač potražite na http://www.coolinarika.com/recept/bacoko/. Možete ga napraviti u obliku torte ili kolača kao ja ovdje. Najviše mi se sviđa krema. Vrlo jednostavna za napraviti. Bez kuhanja je, a i odmah je dovoljno tvrde konzistencije da s njom možete raditi lijepe šare sa nastavcima za istiskivanje.
Meni to jako dobro izgleda! :)
OdgovoriIzbrišiE da, znam za to ukrasavanje. To je onaj buiscuit joconde imprime. Mislim da se tako zove. Vec neko vreme ga planiram probati. Moze se cak i bojati...
OdgovoriIzbrišiJoj kaj me nisi prije pitala :( gledala sam već to mnogo puta al se nisam usudila slagati još! Al meni ovo fantastično izgleda sam tak :D
OdgovoriIzbriši