Translate

Novi blog


Dragi moji čitatelji.
Evo mog nemirnog duha ponovno u akciji. :) Nije me već dulje vrijeme bilo ovdje na Bloggeru no to ne znači da nisam ništa radila. Dapače bila sam vrlo vrijedna te sam samo za vas slagala novu stranicu (ili web page). Pošto sam od samog početka zapravo imala potpuno drugačiju ideju bloga nego što mi je to kroz ovih godinu dana omogučavao Blogger, odlučila sam otvoriti stranicu na drugom poslužitelju koji mi daje puno više mogučnosti. Ideja je da na stranici bude svega pomalo od onoga što ja radim. Za sada kao i ovdje bit će najviše kulinarstva jer sam do sad o tome najviše i pisala. No, bit će tu i raznoraznih tutorijala, recenzija isprobanih proizvoda, putopisa itd. Zato lajkajte moju stranicu, sačuvajte ju u bookmark i pratite nove postove.
Blog ovdje na Bloggeru neću zapostaviti. Ostat će kao i do sada posvećen najviše kolačima koje toliko volim spravljati i jesti.
Nadam se da će vam se moja nova stranica svidjeti. Molim vas da mi ostavite komentare. Voljela bi znati što mislite o svemu. Hvala!3 komentara :

 1. Na prvi pogled je stvarno predivna stranica.... ali pošto nije kao blog mogla bi objaviti ovdje na blogu svaki put kada nešto na stranici napišeš i objaviš da budemo u toku :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Svidja mi se stranica. Bravo i cestitam! Velik je to posao...
  Nego tek sad vidim tvoj potpis. Jesi li i ti zaljubljenik u Gospodara prstenova ili je to slucajnost? :)

  OdgovoriIzbriši
 3. odlično, želim ti puno uspjeha

  OdgovoriIzbriši

Copyright © 2015 CakeByDesign | Distributed By My Blogger Themes | Designed By Blokotka