Translate

Kako napraviti royal icing i za što se sve može upotrijebiti

Prije nekoliko tjedana predstavila sam vam novu stranicu gdje ću pisati nešto malo drugačije sadržaje nego ovdje na bloggeru.
Novi članak je objevljen a tema je royal icing. Više o svemu pročitajte ovdje: Također sam sažela većinu svojih recepata pa ih pogledajte ovdje:

Nastavi čitati...

Panna cotta sa preljevom od naranče 

Kako iznenaditi voljenu osobu za Valentinovo a da ne potrošite pola dana u kuhinji??? Vrlo jednostavno. Desert ne mora biti u obliku srca da bi bio valentinovski. Iskoristite ovu ideju ako niste majstor u kuhinji ili ako jednostavno nemate vremena za spremanje kompliciranih deserta. Na tanjur možete staviti bilo koji desert, a srca ili čak ime voljene osobe ispišite sa čokoladom na tanjur. I evo vam prigodnog deserta. Vjerujem da će biti oduševljeni ako i na tanjur servirate kupljeni muffin te ga ukrasite na ovaj način. :)


Nastavi čitati...

Keksi sa bademima + nagradna igra povodom Valentinova

Stiže nam Valentinovo. Zaljubljeni praznik. Nije zapravo ni važno da li pridajte važnost ovom prazniku, već da volite i da ste voljeni svaki dan u godini. Ako imate takvu osobu u životu možete joj npr. ispeći ovakve jedne keksiće te pokazati koliko vam je do nje stalo.
U originalu, keksi su napravljeni sa indijskim oraščićima no ja sam ih naravila sa bademima. I nisam pogriješila. Zaista su fini i mirišljavi, a mislim i da ću ih sljedeči put pokušati napraviti sa lješnjacima. Originalni recept potražite ovdje. A niže slijedi recept u prijevodu. 


Nastavi čitati...

Novi blog


Dragi moji čitatelji.
Evo mog nemirnog duha ponovno u akciji. :) Nije me već dulje vrijeme bilo ovdje na Bloggeru no to ne znači da nisam ništa radila. Dapače bila sam vrlo vrijedna te sam samo za vas slagala novu stranicu (ili web page). Pošto sam od samog početka zapravo imala potpuno drugačiju ideju bloga nego što mi je to kroz ovih godinu dana omogučavao Blogger, odlučila sam otvoriti stranicu na drugom poslužitelju koji mi daje puno više mogučnosti. Ideja je da na stranici bude svega pomalo od onoga što ja radim. Za sada kao i ovdje bit će najviše kulinarstva jer sam do sad o tome najviše i pisala. No, bit će tu i raznoraznih tutorijala, recenzija isprobanih proizvoda, putopisa itd. Zato lajkajte moju stranicu, sačuvajte ju u bookmark i pratite nove postove.
Blog ovdje na Bloggeru neću zapostaviti. Ostat će kao i do sada posvećen najviše kolačima koje toliko volim spravljati i jesti.
Nadam se da će vam se moja nova stranica svidjeti. Molim vas da mi ostavite komentare. Voljela bi znati što mislite o svemu. Hvala!Nastavi čitati...
Copyright © 2015 CakeByDesign | Distributed By My Blogger Themes | Designed By Blokotka